Enjoy Gluten is een uniek mengsel van enzymen dat de gezonde vertering van gluten en caseïne-eiwitten ondersteunt
Ontworpen en gemaakt door voedingswetenschappers voor mensen met glutengevoeligheid
Gluten zijn moeilijk te verteren
Gluten zijn moeilijk te verteren, wat leidt tot verschillende niveaus van glutengevoeligheid. De afbraak van deze eiwitten met Enjoy Gluten versnelt de spijsvertering en laat de eiwitten door de darm passeren zonder een reactie op te wekken.
EatEnjoy Gluten is ontworpen om gluteneiwitten sneller en efficiënter af te breken door de peptidebindingen op twee manieren aan te vallen. Het gaat verder dan het traditionele DPPIV (dipeptidyl peptidase IV)-enzym en zorgt voor een superieure afbraak van gluteneiwitten die immuunreacties uitlokken.
EatEnjoy ®Gluten heeft een unieke mix van enzymen
Dit unieke mengsel van proteolytische enzymen valt de interne en externe bindingen aan waaruit het gluteneiwit is opgebouwd.
Onverteerde gluteneiwitten zetten het immuunsysteem aan tot een aanval op de binnenwand van de dunne darm, wat leidt tot verschillende niveaus van glutengevoeligheid. Het afbreken van deze eiwitten versnelt de spijsvertering en zorgt ervoor dat de eiwitten de darm kunnen passeren zonder een reactie op te wekken.
Proteasen zijn enzymen die eiwitten afbreken, maar proteasen die proline-rijke peptiden kunnen afbreken, zijn nodig om de proline-rijke peptiden in gluten af te breken. Uit onderzoek blijkt dat de proline-rijke peptiden in gluten de belangrijkste reden zijn voor glutengevoeligheid.
Klinisch onderzoek
In klinische studies in de VS en Servië is onderzocht of EatEnjoy Gluten de symptomen vermindert die sommige mensen ervaren wanneer ze gluten consumeren, waaronder buikpijn, een opgeblazen gevoel, honger, rommelende maag, weinig energie, hoofdpijn en trek in gluten.
De Amerikaanse studie, uitgevoerd aan de Kennesaw State University in Georgia, concludeerde dat Eatenjoy Gluten veel van de symptomen verminderde die worden ervaren bij consumptie van gluten.
Een onderzoek uitgevoerd in 2018 aan het universitair ziekenhuis van Belgrado, KBC Bezanijska Kosa, toonde een significante vermindering van maagpijn, winderigheid, darmongemak, cravings en energieverlies. Het enzymenmenmengsel in EatEnjoy®Gluten is speciaal ontwikkeld om gluteneiwitten sneller en effectiever af te breken dan bestaande oplossingen op de markt.
EatEnjoy is ontworpen in capsulevorm voor gebruiksgemak, gemakkelijk mee te nemen in uw handtas, broekzak of portemonnee. Klaar voor gebruik wanneer u wilt genieten van glutenbevattend voedsel.

